Sæson 2017 – 2018 har igen været en god sæson.

Vi startede sæsonen den 18.sep 2017og kunne byde velkommen til både kendte og nye ansigter. Det er dejligt med tilgang af nye medlemmer.

Palle og vores tre spillemænd Bent, Alex og Anita stod igen klar med nye udfordringer til den nye sæson. Inga er også altid klar til at vise trin sammen med Palle. Det er uvurderligt at have en god og velforberedt trup, som arbejder med at få øveaftenerne til at fungere optimalt. Der bliver som altid øvet trin, holdninger og fatninger, og det er dejligt at opleve at der smil på læben og gang i dansebenene hos medlemmerne, også selv om det er lidt svært ind i mellem.

Helle har lagt et stort arbejde i at gennemføre den nye persondataforordning for vores forening. Det er i alle blevet gjort bekendt med ved de første øveaftener. Persondataforordningen kan også findes på vores hjemmeside.

Vores traditionelle aktiviteter er også blevet holdt i hævd:

Julefrokosten med fællesspisning, var godt besøgt og vi havde en hyggelig aften med rigtig god mad fra Birgit og Bent. Lidt dans blev det også til.

Julelegestuen i Åstrup 3. juledag var igen en succes, med pæn deltagelse, sjove danse og god musik.

Sæsonafslutningen den 26. marts med fællesspisning og ønskeaften, var en fin afslutning på en god sæson.

Den 14. maj holdt vi sommerfest, med bugnende buffet og dans. Dejligt at rigtig mange var mødt op, –  det er en god tradition at mødes i løbet af sommeren.

Sidst i maj var der Harmonikatræf på Ærø. Her var der flere medlemmer fra Faaborg Folkedansere mødt op. Øhavskvadrillen gav opvisning. En rigtig god weekend, med masser af god musik, dans, valnøddeøl, champagne, kransekage, hippilejr, og masser af gode mennesker.

I juni var der sommerstævne i Verninge. Vi var nogen stykker fra foreningen som deltog.

I juli var vi en lille flok som kørte til Ransæter i Sverige for at deltage i harmonikatræf og gammeldans. Det var på alle måder en uforglemmelig oplevelse. Masser af sol, varme og udfordrende sjove danse og god musik.

Andre var ved Siljansøen og danse rundt omkring.

Derefter mødtes vi alle til Nordlek i Falund i Dalerne i Sverige. Et stævne hvor alle de nordiske landes folkedansere deltager. Det er med stor glæde, at jeg kan meddele, at vi var 12 medlemmer fra foreningen, som deltog. Det var en stor oplevelse både socialt og dansermæssigt.

I slutningen af august var der Øtur til Korshavn. Det blev en fin weekend i godt vejr. Det lille forsamlingshus summede af liv, sang og dans. Dejligt at så mange mødte op, med godt humør, god mad og musik og danselyst.

Tak fordi i støtter op om alle de forskellige arrangementer, det betyder meget for foreningen, at vi bliver set rundt omkring. På den måde oplever folk vores glæde ved dansen, og det vækker interesse og PR.

Jeres gode humør, glade grin og danselyst gør det sjovt at arbejde i bestyrelsen.

På vores hjemmeside kan i se Bents flotte fotos fra alt hvad vi har deltaget i.

Vi oplever at hjemmesiden i stigende grad er med til at skabe interesse for vores forening. Bent arbejder ihærdigt og dygtigt med opdateringerne.

Jeg vil gerne sige tak til danserne, spillemændene og Palle for den sunde mødediciplin, den store danselyst og dans med hinanden. Jeg kan kun opfordre til at fortsætte med det, så vi ikke har bænkevarmere.

Til slut en tak til bestyrelsesmedlemmerne for engageret, konstruktivt og fremsynet arbejde, som altid gør vores møder sjove og spændende. Tak fordi I aldrig er bange for at tage et ansvar.

Mandag aften i Faaborg = folkedans.

Dansende hilsener

Lene