Sæson 2016 – 2017 har været en god sæson.

Vi oplevede igen at få nye medlemmer.

Det er til stor glæde for alle, at Palle og vores tre spillemænd  Bent, Alex og Anita gør vores øveaftener udfordrende og sjove. Selv når der øves trin, er der smil på læben og gang i dansebenene hos medlemmerne.

Vi har haft flere aktiviteter, og danset meget mere end bare mandags aftener.

I september var en kvadrille på Plejecenter Prices Have til høstfest.
I oktober var vi på Plejecenter Lykkevalg i Korinth og give en opvisning til høstfesten der.  Det er til stor glæde for beboerne at opleve folkemusikken, dansen, dragterne og skørternes susen.
I oktober var vi også til Fredagsåben på Horne Skole. Der var god mad og ølsmagning. Det var en oplevelse at danse med elevernes bedste og oldeforældre.

Julefrokosten med fællesspisning, var godt besøgt og vi havde en hyggelig aften.
Julelegestuen i Åstrup 3. juledag var igen en succes, med masser af dansere ude fra , sjove danse og god musik. Vi fylder det lille forsamlingshus til sidste plads.

I marts var vi på besøg på Bernstorffsminde Efterskole, hvor eleverne gav opvisning og vi dansede sammen. En skøn blanding af unge og ældre folkedansere under dynamisk og dygtig ledelse af Palle. Det var en god og livsbekræftende aften.

Sæsonafslutningen i marts med fællesspisning og ønskeaften, var en fin afslutning på en god sæson.

Vi havde også sommerfest i maj. Der var fællesspisning, dans og Øhavskvadrillen gav opvisning. Dejligt at rigtig mange var mødt op, –  det blev en hyggelig sommeraften.

Harmonikatræf på Ærø var også i maj. Her var der flere medlemmer fra Faaborg Folkedansere. En weekend, med masser af god musik, dans og socialt samvær.

I juni var der sommerstævne i Bogense, hvor flere fra foreningen deltog.

Landsstævnet i KØST Køge og Stevns var også besøgt af flere medlemmer fra vores forening. Med eller uden fortelt, var der et dejligt sammenhold på campingpladsen.
Vores fane blev luftet i flotteste stil. Der var også mange flotte opvisninger rundt omkring på torve og stræder. Dragterne lyste op i gadebilledet og havne miljøet.
Om aftenen dansede vi bl.a maraton dans. Meningen var, at nå at danse så mange forskellige danse fra hæfterne som muligt under landsstævnet. Det var sjovt og inspirerende.

Tak for støtten. Det betyder meget for foreningen, at vi bliver set rundt omkring. Folk oplever vores glæde ved dansen, og det vækker interesse.

På vores hjemmeside kan I se glade billeder fra alt, hvad vi har deltaget i.
Vi oplever at hjemmesiden i stigende grad er med til at skabe interesse for vores forening.  Der arbejdes ihærdigt og dygtigt med opdateringerne.

Mandag aften i Faaborg = folkedans.
Jeg vil gerne sige tak til danserne, spillemændene og Palle for den sunde mødediciplin, gode humør og ikke mindst den store danselyst og dans med hinanden. Jeg kan kun opfordre til at fortsætte med det, så vi ikke har bænkevarmere i Faaborg.

Til slut en tak til bestyrelsesmedlemmerne for engageret, konstruktivt og fremsynet arbejde, som altid gør vores møder sjove og spændende. Tak fordi I aldrig er bange for at tage et ansvar.

Dansende hilsener Lene