Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sydfyenskvartetten

23. februar 2018 ♥ 20:00 - 22:00

Sydfyenskvartetten inviterer til bal fredag d. 23. februar fra kl. 20-ca. 21.30 hos Svendborg Danse- og Spillemandslaug i Bagergade 67 D.

Efter kaffepausen fortsætter Svendborg lauget resten af aftenen.

Jeg har nedenfor kopieret tekst fra begivenheden https://www.facebook.com/events/165223530932178/ som jeg netop har oprettet på facebook. I er velkomne til at dele og invitere videre 🙂

Sydfyenskvartetten med Signe og Mette Schmidt, violiner, Janet Vahl, harmonika og Valdemar Andreasen, guitar blev dannet sommeren 2017, og vi æælsker altså bare at spille folkemusik! 
Det er primært svensk og dansk samt en del Janet Vahls egne numre, og der kan også danses til en herlig schottish komponeret af Signe 🙂

Sydfyenskvartetten spillede første gang offentligt i november 2018 på Café Aroma i Svendborg med et meget entusiastisk og medlevende publikum. Samme måned spillede vi til bal i København hos Folkets Hus Spillefolk, og nu glæder vi os meget til også at spille til bal i Svendborg, hvor vi er gæsteorkester ved Svendborg Danse- og spillemandslaugs Åbent Hus aften.

Vi spiller ca. fem kvarters glad og energisk balmusik, hvor alle kan danse med eller bare nyde musikken, dansen og den gode stemning 🙂
Man behøver ikke have forkundskaber. De mere øvede dansere hjælper de nye, ligesom der vil være instruktion efter behov.

I kaffepausen er der gratis kaffe og te, og bagefter tager lauget over med endnu mere herlig balmusik resten af aftenen – så kom og dans på livet løs! 

Alle er velkomne, og der er fri entré 🙂

Vi spiller bl.a. denne dejlige vals: Joe Murphy’s Return from Chicago
www.youtube.com/watch?v=brH5jS0NBGg

www.svendborglaug.dk

Foruden en del pardanse er der med 99,5% garanti kun kreds- og turdanse, I kender 🙂

Håber at se nogle af jer 🙂

Mange hilsner fra Janet

Detaljer

Dato:
23. februar 2018
Tidspunkt:
20:00 - 22:00

Arrangør

Janet Vahl
Telefon:
23 48 91 23
E-mail:
janetvahl@gmail.com

Sted

Svenddborg Danse- og Spillemandslaug
Bagergade 67 D
Svendborg, 5700
+ Google Maps