Den 21. december afholder Mads Hansens Kapel et vaskeægte julebal på det nyrenoverede Musikhuset Dexter i Odense. 

Bandet:
Mads Hansens Kapel er et friskt og kreativt pust over den danske folkemusik, som har fundet sammen om en fælles kærlighed til den danske traditionsmusik. Bandet er særligt kendt for puste ungt liv i traditionsmusikken og er berygtede for deres dansemusik, som de udfører i særklasse. I år har de spillet et hav af koncerter og baller i ind- og udland, vundet genreorganisationen Tempis OO-award og blevet nomineret til en Danish Music Award, som bliver uddelt den 10. november. 

Julebal:
Vores mission er i julemåneden på den bedste vis, vi kender, at få folk i julestemning – nemlig ved at lave de mest festlige juleballer rundt omkring i kongeriget til glæde for landets folkemusik- og danseglade publikummer i alle aldre. Derfor vil vi spørge, om du vil hjælpe os med sprede ordet i jeres forening, Faaborg Folkedansere? Fx ved at vidersende denne mail til foreningernes medlemmer, dele eventet på facebook eller omtale det til jeres næste danseaften. Jeg har også vedhæftet en plakat, som du er velkommen til at hænge op. 

Info:
Ballet starter kl. 21. Fra kl 20. vil der være koncert med svenske Åkervinda – en vokalkvartet, som synger, så det er svært ikke at blive ramt juleånden. 

• Pris: 100 kr (70 kr for studerende)

Vedhæftet er lidt billeder og en nærmere beskrivelse af projektet. Se også madshansenskapel.dk/julebal.

Vi håber, du har lyst til at hjælpe os med at dele budskabet om denne festlige aften fyldt med polkaer, valse, sønderhoninger, kredsdanse, kvadriller, osv., osv… Alle kan være med!

Alt godt fra Sebastian og Mads Hansens Kapel

 
Julebal i Kappelland